Een op maat gemaakte quiz
voor jouw collega's , de perfecte teambuilding

Wat is dat?

Een quiz die volledig op jullie maat geschreven is. Houdt je publiek eerder van een uitdaging of verwachten ze vooral een avond vol hilariteit? Wil je zelf presenteren, maar heb je goede quizvragen nodig? Of wil je juist dat wij de presentatie, de vragen, de locatie, de drank, het geluid, … regelen? Alles kan om jou en je team de perfecte teambuilding te bezorgen.

De ultieme teambuilding

Samen maken we een quiz op maat, een teamactiviteit die je niet snel zal vergeten.

Gepersonaliseerde quiz

€ 1495

startprijs, exclusief btw

Elke quiz van De Quizfabriek is helemaal gepersonaliseerd op maat van de deelnemers. Een quiz voor bijvoorbeeld een sportclub heeft immers een andere aanpak nodig dan een quiz voor pakweg een ingenieursbedrijf. We houden een kennismakingsgesprek en op basis daarvan stellen we zelf een quiz samen met vragen uit onze database die bij jouw publiek passen. Plezier gegarandeerd!

Unieke quiz

€ 1995

startprijs, exclusief btw

Wanneer je zeker wil zijn dat de deelnemers een quiz hebben waarvan de vragen helemaal geschikt zijn voor hen, is de unieke quiz wat je zoekt. We houden een kennismakingsgesprek en duiken in ons assortiment van vragen, die we aanvullen met volledig nieuwe vragen uniek gemaakt voor jouw publiek. Dit kunnen bijvoorbeeld leuke insiders zijn, of juist heel gerichte vragen uit jullie branche. Zo bekomen we een leuke, zeer gevarieerde quiz voor jouw publiek!

Op maat gemaakte quiz

€ 2495

startprijs, exclusief btw

De quiz op maat is helemaal uniek voor jouw publiek! We houden een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we zoveel mogelijk leuke weetjes, insiders en frivoliteiten van de deelnemers proberen te weten te komen. De quiz wordt helemaal vanaf nul opgebouwd met jouw publiek in gedachten, wat garant staat voor een meeslepende en onvergetelijke avond voor alle deelnemers.

Speel je liever een live gestreamde quiz waar iedereen vanop zijn of haar locatie kan meespelen? Ook dat is mogelijk met onze livestreamquizzen.

Wil jij een quiz die helemaal op jouw maat gemaakt is?
De CEO die absurde opdrachtjes moet uitvoeren, een quiz die volledig uit emoticons bestaat, of eentje waarbij zelfs de meest doorwinterde quizzers het zweet van hun voorhoofd vegen?

Samen maken we er een onvergetelijke teambuilding van