Recensies

Zie wat vorige klanten over ons te zeggen hebben. 

Mieke van Aerde, Executive manager

“Het wordt zo snel gezegd : een quiz met voor elk wat wils! Maar knutsel het maar eens in elkaar en zorg er maar eens voor dat je anderhalf meer dan 200 collega’s enthousiast en geboeid aan het quizzen houdt … Zeker digitaal. Awel, de quizfabriek slaagt daarin! Met een professioneel decor en een afwisselende quiz vol met kleine extra kwinkslagen van de presentator was het anderhalf uur quizzen snel om. De wisselbeker kan uitgereikt worden bij Moore Belgium! En een wisselbeker, die vraagt om nieuwe uitdagers in een volgende editie … dus Quizfabriek, hou jullie almaar klaar voor een volgende Moore quiz!”

Limme Van Den Abeele, Educatief medewerker onderwijs & jongeren

“De Quizfabriek zette samen met ons hun schouders onder een online Klasquiz en de eerste digitale Big Brain Battle, onze jaarlijkse studentenquiz. De ontelbare positieve reacties van het publiek zeggen genoeg: beide quizzen waren méér dan geslaagd. De gevarieerde vragen, de grappige presentatie en de technische ondersteuning zorgen ervoor dat je meteen fan bent van digitaal quizzen.

Een ontzettend fijne samenwerking! De hele ploeg bruist van enthousiasme en geen vraag was hen te veel. Ze dachten met veel plezier mee na over de juiste inhoud en gaven tips waar nodig. Een plezante ploeg om mee samen te werken. Een aanrader voor iedereen die eens wil proeven van de wondere wereld van digitaal quizzen.”

Ine Van Gerven, Marketeer

“Het hele personeel van Beltaste / Vanreusel heeft enorm genoten van de online quiz gehost door de Quizfabriek. Het was dan ook een prima alternatief voor onze jaarlijkse bedrijfsquiz en de deelnemers waren na afloop laaiend enthousiast.

Dankzij de goede variatie in vragen was het voor iedereen mogelijk om deel te nemen, er zat voor ieder wel iets tussen. Ook de humor en de luchtigheid waren een groot pluspunt en paste goed bij onze bedrijfscultuur. Ook de communicatie en afstemming verliep vlot en gemaakte afspraken werden nageleefd. We raden dit concept zeker aan voor andere bedrijven die naar iets soortgelijks op zoek zijn!”

Carine De Coninck, Communicatieverantwoordelijke Media

“Op vrijdag 29 januari organiseerde de afdeling T&I van VRT een ‘virtueel nieuwjaarsmoment’. Deze keer geen traditionele speeches, presentaties en receptie. Maar wel wat gezonde competitie. We speelden namelijk met de volledige afdeling een live online quiz. Speciaal voor ons samengesteld door de Quizfabriek. 34 teams streden voor de overwinning, maar uiteindelijk waren het De échte VRT-laatkomers 2 die met de hoofdprijs gingen lopen: een jaarabonnement op Streamz.

Het allerbelangrijkste was dat heel veel collega’s het gevoel hadden dat ze eindelijk nog eens iets leuks hadden gedaan met hun team. En daar willen we de Quizfabriek voor bedanken. De combo van verschillende rondes en vragen en de leuke presentatiestijl van Wietse zorgden voor anderhalf uur topentertainment. Een aanrader dus!”

Marit Overbeke, marketing manager

“Een zeer vermakelijke online activiteit voor ons team, gedurende Covid.
Wegens Corona werkt het grote merendeel van ONTOFORCE thuis sinds maart, waardoor onze traditionele maandelijkse happy hours niet kunnen plaats vinden.
Samen met De Quizfabriek hebben we een leuke afterwork activiteit opgezet, waaraan het hele bedrijf inclusief bubbel kon deelnemen.
Humor, nieuwe weetjes en competitiedrang onderling, maakten het naast de goede organisatie tot een zeer geslaagde activiteit.
We hebben genoten! We raden dit ten zeerste aan aan andere bedrijven.”

Jo Jacobs, Office Manager bij PieSync from HubSpot.

“Corona noopte PieSync tot het houden van een digitale activiteit. Het team woont hoofdzakelijk in Vlaanderen, maar telt ook collega’s uit Boston, Philadelphia en Dublin. Een quiz? Fijn, maar dan wel één in het Engels, met vragen die internationaal aanslaan en in een tijdzone die voor alle leden doenbaar is. De Quizfabriek, geen idee hoe een Bostonian dit uitspreekt, heeft zich voortreffelijk van haar taak gekweten. De vragen waren geestig, de thema’s universeel, en het enthousiasme alom aangestoken. Fijne ervaring, we zijn fan!”

Joost Roelandts, CEO

“De Quizfabriek organiseerde tijdens de eerste lockdown een gepersonaliseerde online quiz voor ons bedrijf. Dankzij het vlotte verloop, een goede mix tussen kennisvragen en vragen die op het lijf van ons team geschreven waren & een toffe manier van de vragen aan mekaar te praten, was het een top ervaring. Absolute aanrader!”

Camille Meeussen, voorzitter

“Bedankt Quizfabriek voor de zéér verrassende en originele quiz en de vlotte samenwerking! Het online format was niet alleen corona-proof maar ook minstens even spannend en gezellig als een echte zaalquiz, zowel voor ervaren als onervaren quizzers. Ons zien jullie zeker terug!”

Rob De Staelen, bestuurslid

“Heel vlotte samenwerking, denkt met ons mee. Een toffe quiz die inspeelde op de leefwereld van onze leden. Geslaagde avond, voor herhaling vatbaar!”

Dylan Vandekerckhove​, Business Consultant

“Heel aangename en goed georganiseerde Quiz. Goede vragen die top werden gepresenteerd door onze live Quizmaster! “

Jessica Van de Moortel, voorzitter

“Het concept is echt super leuk. Bovendien was de organisatie 100% in orde en ging de samenwerking uiterst vlot. Zeker de moeite om te organiseren met je studentenvereniging, bedrijf, …”

Bert Biesemans, PhD Student

“Tijdens onze summer-school organiseerden we een online quiz, als een corona-proof sociaal evenement. We hadden vijf ploegen, met een 20-tal deelnemers in totaal, die achteraf heel enthousiast waren! Alles verliep vlekkeloos. Fijne quiz met gevarieerde, amusante vragen.”