RECENSIES

“Het wordt zo snel gezegd : een quiz met voor elk wat wils! Maar knutsel het maar eens in elkaar en zorg er maar eens voor dat je anderhalf meer dan 200 collega’s enthousiast en geboeid aan het quizzen houdt … Zeker digitaal. Awel, de quizfabriek slaagt daarin! Met een professioneel decor en een afwisselende quiz vol met kleine extra kwinkslagen van de presentator was het anderhalf uur quizzen snel om. De wisselbeker kan uitgereikt worden bij Moore Belgium! En een wisselbeker, die vraagt om nieuwe uitdagers in een volgende editie … dus Quizfabriek, hou jullie almaar klaar voor een volgende Moore quiz!”

 

Mieke van Aerde, Executive Manager

"De Quizfabriek zette samen met ons hun schouders onder een online Klasquiz en de eerste digitale Big Brain Battle, onze jaarlijkse studentenquiz. De ontelbare positieve reacties van het publiek zeggen genoeg: beide quizzen waren méér dan geslaagd. De gevarieerde vragen, de grappige presentatie en de technische ondersteuning zorgen ervoor dat je meteen fan bent van digitaal quizzen.

Een ontzettend fijne samenwerking! De hele ploeg bruist van enthousiasme en geen vraag was hen te veel. Ze dachten met veel plezier mee na over de juiste inhoud en gaven tips waar nodig. Een plezante ploeg om mee samen te werken. Een aanrader voor iedereen die eens wil proeven van de wondere wereld van digitaal quizzen."

 

Limme Van Den Abeele, Educatief medewerker onderwijs & jongeren

 

"Het hele personeel van Beltaste / Vanreusel heeft enorm genoten van de online quiz gehost door de Quizfabriek. Het was dan ook een prima alternatief voor onze jaarlijkse bedrijfsquiz en de deelnemers waren na afloop laaiend enthousiast.

Dankzij de goede variatie in vragen was het voor iedereen mogelijk om deel te nemen, er zat voor ieder wel iets tussen. Ook de humor en de luchtigheid waren een groot pluspunt en paste goed bij onze bedrijfscultuur. Ook de communicatie en afstemming verliep vlot en gemaakte afspraken werden nageleefd. We raden dit concept zeker aan voor andere bedrijven die naar iets soortgelijks op zoek zijn!"

 

Ine Van Gerven, Marketeer

"Op vrijdag 29 januari organiseerde de afdeling T&I van VRT een 'virtueel nieuwjaarsmoment'. Deze keer geen traditionele speeches, presentaties en receptie. Maar wel wat gezonde competitie. We speelden namelijk met de volledige afdeling een live online quiz. Speciaal voor ons samengesteld door de Quizfabriek. 34 teams streden voor de overwinning, maar uiteindelijk waren het De échte VRT-laatkomers 2 die met de hoofdprijs gingen lopen: een jaarabonnement op Streamz.

Het allerbelangrijkste was dat heel veel collega's het gevoel hadden dat ze eindelijk nog eens iets leuks hadden gedaan met hun team. En daar willen we de Quizfabriek voor bedanken. De combo van verschillende rondes en vragen en de leuke presentatiestijl van Wietse zorgden voor anderhalf uur topentertainment. Een aanrader dus!"

 

Carine De Coninck, Communicatieverantwoordelijke Media

"Een zeer vermakelijke online activiteit voor ons team, gedurende Covid.
Wegens Corona werkt het grote merendeel van ONTOFORCE thuis sinds maart, waardoor onze traditionele maandelijkse happy hours niet kunnen plaats vinden.
Samen met De Quizfabriek hebben we een leuke afterwork activiteit opgezet, waaraan het hele bedrijf inclusief bubbel kon deelnemen.
Humor, nieuwe weetjes en competitiedrang onderling, maakten het naast de goede organisatie tot een zeer geslaagde activiteit.
We hebben genoten! We raden dit ten zeerste aan aan andere bedrijven."

 

Marit Overbeke, marketing manager

"Corona noopte PieSync tot het houden van een digitale activiteit. Het team woont hoofdzakelijk in Vlaanderen, maar telt ook collega's uit Boston, Philadelphia en Dublin. Een quiz? Fijn, maar dan wel één in het Engels, met vragen die internationaal aanslaan en in een tijdzone die voor alle leden doenbaar is. De Quizfabriek, geen idee hoe een Bostonian dit uitspreekt, heeft zich voortreffelijk van haar taak gekweten. De vragen waren geestig, de thema's universeel, en het enthousiasme alom aangestoken. Fijne ervaring, we zijn fan!"


Jo Jacobs, Office Manager bij PieSync from HubSpot.

"De Quizfabriek organiseerde tijdens de eerste lockdown een gepersonaliseerde online quiz voor ons bedrijf. Dankzij het vlotte verloop, een goede mix tussen kennisvragen en vragen die op het lijf van ons team geschreven waren & een toffe manier van de vragen aan mekaar te praten, was het een top ervaring. Absolute aanrader!"

 

Joost Roelandts, CEO

"Bedankt Quizfabriek voor de zéér verrassende en originele quiz en de vlotte samenwerking! Het online format was niet alleen corona-proof maar ook minstens even spannend en gezellig als een echte zaalquiz, zowel voor ervaren als onervaren quizzers. Ons zien jullie zeker terug!"

 

Camille Meeussen, voorzitter

"Heel vlotte samenwerking, denkt met ons mee. Een toffe quiz die inspeelde op de leefwereld van onze leden. Geslaagde avond, voor herhaling vatbaar!"

 

Rob De Staelen, bestuurslid

"Heel aangename en goed georganiseerde Quiz. Goede vragen die top werden gepresenteerd door onze live Quizmaster! "

 

Dylan Vandekerckhove​,
Business Consultant

"Het concept is echt super leuk. Bovendien was de organisatie 100% in orde en ging de samenwerking uiterst vlot. Zeker de moeite om te organiseren met je studentenvereniging, bedrijf, …"

 

Jessica Van de Moortel, voorzitter

Broederlijk Delen

"De Quizfabriek zette samen met ons hun schouders onder een online Klasquiz en de eerste digitale Big Brain Battle, onze jaarlijkse studentenquiz. De ontelbare positieve reacties van het publiek zeggen genoeg: beide quizzen waren méér dan geslaagd. De gevarieerde vragen, de grappige presentatie en de technische ondersteuning zorgen ervoor dat je meteen fan bent van digitaal quizzen. Een ontzettend fijne samenwerking! De hele ploeg bruist van enthousiasme en geen vraag was hen te veel. Ze dachten met veel plezier mee na over de juiste inhoud en gaven tips waar nodig. Een plezante ploeg om mee samen te werken. Een aanrader voor iedereen die eens wil proeven van de wondere wereld van digitaal quizzen." - Limme Van Den Abeele, Educatief medewerker onderwijs & jongeren

VRT - Technologie & Innovatie

"Op vrijdag 29 januari organiseerde de afdeling T&I van VRT een 'virtueel nieuwjaarsmoment'. Deze keer geen traditionele speeches, presentaties en receptie. Maar wel wat gezonde competitie. We speelden namelijk met de volledige afdeling een live online quiz. Speciaal voor ons samengesteld door de Quizfabriek. 34 teams streden voor de overwinning, maar uiteindelijk waren het De échte VRT-laatkomers 2 die met de hoofdprijs gingen lopen: een jaarabonnement op Streamz. Het allerbelangrijkste was dat heel veel collega's het gevoel hadden dat ze eindelijk nog eens iets leuks hadden gedaan met hun team. En daar willen we de Quizfabriek voor bedanken. De combo van verschillende rondes en vragen en de leuke presentatiestijl van Wietse zorgden voor anderhalf uur topentertainment. Een aanrader dus!" - Carine De Coninck, Communicatieverantwoordelijke Media

Beltaste

"Het hele personeel van Beltaste / Vanreusel heeft enorm genoten van de online quiz gehost door de Quizfabriek. Het was dan ook een prima alternatief voor onze jaarlijkse bedrijfsquiz en de deelnemers waren na afloop laaiend enthousiast. Dankzij de goede variatie in vragen was het voor iedereen mogelijk om deel te nemen, er zat voor ieder wel iets tussen. Ook de humor en de luchtigheid waren een groot pluspunt en paste goed bij onze bedrijfscultuur. Ook de communicatie en afstemming verliep vlot en gemaakte afspraken werden nageleefd. We raden dit concept zeker aan voor andere bedrijven die naar iets soortgelijks op zoek zijn!" - Ine van Gerven, marketeer

Massive Media

"De Quizfabriek organiseerde tijdens de eerste lockdown een gepersonaliseerde online quiz voor ons bedrijf. Dankzij het vlotte verloop, een goede mix tussen kennisvragen en vragen die op het lijf van ons team geschreven waren & een toffe manier van de vragen aan mekaar te praten, was het een top ervaring. Absolute aanrader!" - Joost Roelandts, CEO

PhD Community UGent

"Bedankt Quizfabriek voor de zéér verrassende en originele quiz en de vlotte samenwerking! Het online format was niet alleen corona-proof maar ook minstens even spannend en gezellig als een echte zaalquiz, zowel voor ervaren als onervaren quizzers. Ons zien jullie zeker terug!" - Camille Meeussen, voorzitter

Ontoforce

"Een zeer vermakelijke online activiteit voor ons team, gedurende Covid. Wegens Corona werkt het grote merendeel van ONTOFORCE thuis sinds maart, waardoor onze traditionele maandelijkse happy hours niet kunnen plaats vinden. Samen met De Quizfabriek hebben we een leuke afterwork activiteit opgezet, waaraan het hele bedrijf inclusief bubbel kon deelnemen. Humor, nieuwe weetjes en competitiedrang onderling, maakten het naast de goede organisatie tot een zeer geslaagde activiteit. We hebben genoten! We raden dit ten zeerste aan aan andere bedrijven." - Marit Overbeke, marketing manager

Studentenvereniging CDS

"Het concept is echt super leuk. Bovendien was de organisatie 100% in orde en ging de samenwerking uiterst vlot. Zeker de moeite om te organiseren met je studentenvereniging, bedrijf, …" - Jessica Van de Moortel, voorzitter

Moore Belgium

“Het wordt zo snel gezegd : een quiz met voor elk wat wils! Maar knutsel het maar eens in elkaar en zorg er maar eens voor dat je anderhalf meer dan 200 collega’s enthousiast en geboeid aan het quizzen houdt … Zeker digitaal. Awel, de quizfabriek slaagt daarin! Met een professioneel decor en een afwisselende quiz vol met kleine extra kwinkslagen van de presentator was het anderhalf uur quizzen snel om. De wisselbeker kan uitgereikt worden bij Moore Belgium! En een wisselbeker, die vraagt om nieuwe uitdagers in een volgende editie … dus Quizfabriek, hou jullie almaar klaar voor een volgende Moore quiz!” - Mieke van Aerde, Executive Manager

IA|BE

"Heel vlotte samenwerking, denkt met ons mee. Een toffe quiz die inspeelde op de leefwereld van onze leden. Geslaagde avond, voor herhaling vatbaar!" - Rob De Staelen, bestuurslid

Direct

"Heel aangename en goed georganiseerde Quiz. Goede vragen die top werden gepresenteerd door onze live Quizmaster! " - Dylan Vandekerckhove​, Business Consultant

De Quizfabriek
5.0
Based on 12 reviews
powered by Facebook
Kenny Van Goolen
Kenny Van Goolen
2021-05-24T09:57:46+0000
Super makers van quizen altijd toffe quizen heel gevarieerd
Isabelle De Gauquier
Isabelle De Gauquier
2021-03-31T12:28:25+0000
Heel toffe quiz gehad, variërende vragen, tof concept, goed georganiseerd ondanks kleine digitaal-technische probleempjes. Heel fijn gedaan!read more
Sam Van den Sompel
Sam Van den Sompel
2020-11-07T10:47:25+0000
Super leuke quiz. Ondanks de corona maatregelingen is het geweldig goed georganiseerd. De presentator houd je er enthousiast bij met grappige en interessante weetjes.100% een aanrader voor bedrijven of studentenverenigingen die een leuke quiz willen organiseren tijdens of na corona.read more
Jonah Penninck
Jonah Penninck
2020-11-06T09:51:15+0000
Heel creatief en plezant concept! De ideale online ontspanning tijdens deze lockdown. Een teambuildingaanrader voor elke vereniging of elk bedrijf.read more
Jessica Van de Moortel
Jessica Van de Moortel
2020-11-06T07:44:40+0000
Het concept is echt super leuk. Bovendien was de organisatie 100% in orde en ging de samenwerking uiterst vlot. Zeker de moeite om te organiseren met je studentenvereniging, bedrijf, … 😊read more
Fabrice Luyckx
Fabrice Luyckx
2020-07-17T15:08:54+0000
Leuke hosts met goed niveau van vragen en heel entertainende en gevarieerde vragenrondes!
Elske C Callebaut
Elske C Callebaut
2020-05-13T19:41:49+0000
Leuke denkquiz met enthousiast team
Moniek Havermans
Moniek Havermans
2020-04-29T19:30:16+0000
Uitdagende kwis, heel educatief en leuk!
Vera Barbier
Vera Barbier
2019-10-08T19:55:31+0000
Origineel, fun, gemotiveerde medewerkers, zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thomas Rotthier
Thomas Rotthier
2019-05-19T00:23:17+0000
De leukste en creatiefste quiz van het universum en omstreken!
Marieken Van der Schaeghe
Marieken Van der Schaeghe
2019-03-14T19:33:12+0000
Heel leuke en verzorgde quizzen. Veel variatie aan rondes en vragen. Top!
Velika Yankova
Velika Yankova
2017-11-23T17:20:47+0000
Met Team X-think meegedaan aan de QuizWitz: Geek Edition. Heel plezierig, strak en goed bedacht. Er waren vragen voor iedereen in elk niveau. Paar technische probleempjes, die waren snel opgelost. De duels waren echt een toffe manier om nog wat punten te verdienen.read more
Next Reviews