NIEUW: LIVESTREAM QUIZZEN

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om een teambuilding in persoon te houden, of je een quiz vanop verschillende locaties tegelijk wil kunnen spelen, biedt de live gestreamde quiz de oplossing.

Vanuit onze studio wordt de quiz live gefilmd, de deelnemers kunnen op een scherm naar keuze de presentator en vragen volgen. Ze gebruiken zoals gewoonlijk een tablet of smartphone om te antwoorden en kunnen zo van waar ze maar willen meequizzen. Om het onderling contact en competitiegevoel te onderhouden kan er een Skype/Zoom/… opgezet worden.

Standaard quiz Gepersonaliseerde quiz Op maat gemaakte quiz
€ 1500,00
€ 1850,00
€ 2200,00

Richtprijzen, exclusief btw.

QUIZZEN IN JE EIGEN BUBBEL


Geen muffe zaal met ongemakkelijke stoelen en op elkaar gepakte tafels. Je kan de quiz van thuis uit in alle comfort volgen en ongegeneerd een vreugdedansje doen wanneer je het antwoord juist hebt.

Maak het gezellig met je eigen bubbel, waar je maar wil. Quizzen met een hapje en een drankje erbij is veel gezelliger, zonder dat je daarvoor op zaalbediening moet wachten. Eigen drank meebrengen toegestaan!

IMG-20200513-WA0002
massivemedia4

HOU CONTACT MET ELKAAR


Met een afzonderlijke videocall kan je contact houden met alle andere spelers. Een groepsgevoel creëeren terwijl je allemaal apart zit was nog nooit zo eenvoudig. Laat je medespelers smalend weten dat jij het antwoord al lang weet, of vind troost bij elkaar omdat jullie allemaal fout zaten.

Nog leuker dan quizzen in een zaal, omdat je contact kan houden met iedereen en niet enkel met de mensen die aan de tafel naast jou zitten!

QUIZZEN VAN OVERAL

 

Alles wat je als speler hoeft te doen is te klikken op de voorziene link, waarna de stream feilloos weergegeven zal worden. Wanneer je dan met je tablet of smartphone je eigen unieke code ingeeft op een daarvoor voorziene website ben je klaar om mee te quizzen. Geen gedoe met het downloaden van apps of speciale programma’s.

Meedoen kan echt van overal! 

IMG_7879
IMG_0335

PROFESSIONELE PRESENTATIE

 

Met onze eigen camera’s filmen wij de live presentatie, vanuit een professionele setting. Onze ervaren presentators spelen in op de scores en de antwoorden die gegeven worden. Elke quiz is uniek en perfect aangepast aan de spelers.