Een op maat gemaakte quiz
voor jouw collega's , de perfecte teambuilding

Wat is dat?

Een quiz die volledig op jullie maat geschreven is. Houdt je publiek eerder van een uitdaging of verwachten ze vooral een avond vol hilariteit? Wil je zelf presenteren, maar heb je goede quizvragen nodig? Of wil je juist dat wij de presentatie, de vragen, de locatie, de drank, het geluid, … regelen? Alles kan om jou en je team de perfecte teambuilding te bezorgen.

De ultieme teambuilding

Samen maken we een quiz op maat, een teamactiviteit die je niet snel zal vergeten.

Standaard quiz

€ 1495

startprijs, exclusief btw

De Quizfabriek is er voor elk budget. Wanneer je gewoon een quiz wil die door mensen van eender welke doelgroep of eender welke leeftijd gespeeld kan worden, is onze standaard quiz wat je zoekt. Na een kort kennismakingsgesprek duiken wij onze database in en zoeken in onze ruime collectie van volledig afgewerkte kant- en klare quizzen naar degene die het beste bij jouw publiek past. Plezier gegarandeerd!

Gepersonaliseerde quiz

€ 1995

startprijs, exclusief btw

Wanneer je zeker wil zijn dat de deelnemers een quiz hebben waarvan de vragen geschikt zijn voor hen, is de gepersonaliseerde quiz wat je zoekt. Een quiz voor bijvoorbeeld een sportclub heeft immers een andere insteek nodig dan een quiz voor pakweg een ingenieursbedrijf. We houden een kennismakingsgesprek en op basis daarvan stellen we zelf een quiz samen met vragen uit onze database, aangevuld met op maat gemaakte vragen die bij jouw publiek passen.

Op maat gemaakte quiz

€ 2495

startprijs, exclusief btw

De quiz op maat is helemaal uniek voor jouw publiek! We houden een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we zoveel mogelijk leuke weetjes, insiders en frivoliteiten van de deelnemers proberen te weten te komen. De quiz wordt helemaal vanaf nul opgebouwd met jouw publiek in gedachten, wat garant staat voor een meeslepende en onvergetelijke avond voor alle deelnemers.

Speel je liever een live gestreamde quiz waar iedereen vanop zijn of haar locatie kan meespelen? Ook dat is mogelijk met onze livestreamquizzen.

Wil jij een quiz die helemaal op jouw maat gemaakt is?
De CEO die absurde opdrachtjes moet uitvoeren, een quiz die volledig uit emoticons bestaat, of eentje waarbij zelfs de meest doorwinterde quizzers het zweet van hun voorhoofd vegen?

Samen maken we er een onvergetelijke teambuilding van