Quiztoberfest - Antwerpen - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

Quiztoberfest - Antwerpen

Woensdag 23 oktober 2019, 20:00 (deuren open: 19:30) - Antwerpen

"We zingen humpa humpa humpa tetere, tetere, tetere." Dit jaar trekken we - mentaal - met de hele quiz naar München, ruim op tijd om de Oktoberfeesten mee te maken. Zingen, dansen, drinken, polonaise ... maar eigenlijk vooral quizzen.

Quiztoberfest is een toegankelijke, ludieke algemene-kennisquiz. De liefhebbers van schuimend blond gerstenat zullen zeker aan hun trekken komen, al is het thema 'oktoberfest' enkel ter ondersteuning van het ludieke karakter. Naast sloten pils (en streekbieren, zoete soda's of gewoon een watertje) kan je jezelf verwachten aan een cascade van plezante quizvragen en toffe breinbrekers.

Deze quiz wordt op verschillende locaties hernomen. Het is uiteraard niet de bedoeling dezelfde quiz meerdere keren te spelen of antwoorden door te geven.

Auteurs: Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Silke Van der Schaeghe

Presentatoren: Ken De Pooter, Kim Masselin

Muziek: Gud Nuse

Competitie: Seizoen 2019-20

Op zoek naar ploegmaten? Vind ze op Quizzer zkt. ploeg.

Locatie

Brouwerij Seef

Een biertuin en restaurant vol heerlijkheden. Een plek om te genieten van unieke biertjes, eersteklas eten in een ontspannen sfeer. Eigenwijs, rauw en authentiek. Typisch Antwerps dus, net als de bieren die we hier brouwen. En nu ook om te quizzen!

Openbaar vervoer

Tram 7 en 70, vervolgens 5 minuten lopen Halte Antwerpen Cadix

Auto

In de omgeving is genoeg parkeergelegenheid.

Honden niet toegestaan

Wij zijn grote hondenliefhebbers, en in de biergarten zijn de viervoeters meer dan welkom. In de taproom en bistro binnen - temidden van de brouwerij - zijn honden helaas niet toegelaten omwille van regelgeving van FAVV (voedselveiligheid). Ook voor blindengeleide honden kan helaas geen uitzondering gemaakt worden.

Brouwerij Seef
Indiëstraat 21
2000 Antwerpen
België

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Lockdown quiz 3

Livestream

Blijft in uw kot en... speel een Quizfabriek quiz!

Zo lang de niet-lockdown-maatregelen gelden, herspelen we elke week een halve Quizfabriek quiz. Surf elke woensdag om 20u naar deze pagina, start de livestream op laptop/tablet, neem per deelnemer een tweede smartphone/tablet om te antwoorden en zet je schrap voor een uurtje quizplezier.

Het is allemaal een beetje experimenteel, dus schiet ons niet dood als er hier en daar wat fout loopt. We doen natuurlijk ons best om het zo leuk mogelijk te maken.

Volg de livestream op YouTube.

Meer info