Quizfabriek bouwt quiz-arena

Update 2/4/2020: Uiteraard was dit een 1-april grapje. Een eigen zaal zit er voorlopig nog niet in đŸ™‚

Na een uitzonderlijk succesvol quizseizoen kijkt de Quizfabriek optimistisch verder naar de toekomst. Daar de quizervaring in parochie- of turnzaal zelden comfortabel genoemd kan worden voor deelnemers en crew, doet de Quizfabriek vandaag zijn plannen uit de doeken: de bouw van een Quiz-arena. De Quizfabriek tilt quizzen alweer naar een nieuw niveau.

Quizzen, met een grote Q

Deelnemen aan een Quizfabriek quiz was altijd al een unieke ervaring, maar in de nieuwe quiz-arena mag u zich aan een magische avond verwachten. Zelf een tablet of smartphone meebrengen hoeft niet meer, want elke tafel heeft een ingebouwde tablet waar zowel gespeeld als besteld kan worden. Geen gedoe meer met platte batterijen, bij de Quizfabriek bent u altijd verbonden. Drankjes en hapjes worden via een ondergrondse lopende banden netwerk tot aan de tafel gebracht zodat deelnemers nooit last hebben van serveuses die voor het scherm lopen

Financiering

Door ‘quizzen’ als immaterieel Vlaemsch erfgoed te profileren, is de Quizfabriek er in geslaagd een fikse subsidie los te krijgen bij de Vlaamse overheid. Bovendien heeft de Quizfabriek een bouwproject kunnen overnemen van cultuurhuis HoogCultuur. (nvdr.: HoogCultuur zag de culturele subsidies verdampen en werd genoodzaakt hun plannen op te bergen.)

Het tweede luik komt uit een crowdfundingcampagne waar VIP-tafels voor het eerste jaar worden verkocht.

VIP Tafels

Wie een VIP abonnement koopt krijgt het hele jaar door toegang tot alle quizzen die de Quizfabriek organiseert. Daarnaast genieten VIPs van korting op drankjes en hapjes, en wordt er in elke VIP tafel ook een scherm ingebouwd waarop de quiz te volgen is. VIP tickets zijn vanaf vandaag (nvdr.: woensdag 1 april 2020) te koop. GeĂ¯nteresseerden kunnen mailen naar hallo@quizfabriek.be.

Eerste steen

De eerste steen is ondertussen gelegd, maar de locatie van de zaal houden we voorlopig nog even verborgen. Wie een VIP ticket koopt wordt vriendelijk uitgenodigd op het publieke werfbezoek dat ergens in augustus zal doorgaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.