Quizseizoen 2019-20

De zomer begint op z’n einde te lopen, dus zijn wij begonnen met het voorbereiden van het nieuwe quizseizoen. We gaan verder op het recept van vorig jaar (4 quizreeksen), maar doen ook een paar belangrijke aanpassingen.

 • We splitsen ons project op in 4 reeksen:
  1. Een ludieke quiz, voor wie een avond vol vrolijk jolijt verwacht.
  2. Een digitale quiz, voor de meer doorwinterde quizzer.
  3. Een muziekquiz, voor… tja… de muziekliefhebber.
  4. Een gethematiseerde geekquiz.
 • Dit jaar organiseren we van elke reeks maar 1 editie. De ludieke-, digitale en muziekquiz organiseren we in het najaar, de geekquiz staat gepland voor het voorjaar van 2020. Er is dus geen tweede ludieke quiz in het voorjaar.
 • We breiden uit naar Antwerpen, waar we een aantal quizzen zullen hernemen voor een Antwerps publiek. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een quiz zowel in Gent als in Antwerpen meedoet, maar we willen meer mensen kennis laten maken met ons concept.
 • Door het uitblijven van sponsors zijn we genoodzaakt de ticketprijs op te drijven naar €18 (vroege vogel) en €20 (standaard). Wil je inzicht in onze financiën, neem dan zeker een kijkje in ons jaarverslag.
 • We verwelkomen dit jaar weer een paar extra helpende handen, en zelfs een paar nieuwe presentatoren, dus kom hen zeker eens beoordelen, maar niet te streng.

De data van de quizzen in Gent voor dit najaar kan je nu al vinden in de kalender. Tickets kopen kan ook al. De datum van de geekquiz laten we zo snel mogelijk weten.

Hopelijk hebben jullie er zin in, want wij in ieder geval wel!

Tot quizzes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.