Quizfabriek Geek Edition XXL

Onze vierde “Geek edition” en de laatste quiz van het seizoen. Voor deze editie trokken we naar de theaterzaal in het dienstencentrum van Ledeberg, waar 32 teams de uitdaging aangingen om zich tot oppergeek te kunnen kronen.

Doordat de presentatoren hun flux capacitor van hun DeLorean verkeerd afgesteld hadden, begonnen we de quiz met de finale. In deze 1-tegen-allen ronde leek het even of “Humans of Late Antiquity” een onoverbrugbare voorsprong hadden opgelopen, maar toch zakten ze af tot de 10de plaats.

Quizploeg “Senkakushotō wa Nihon no monodegozaru~~” beet zich lang vast in de eerste plaats, maar in de laatste ronde moest ze de gouden medaille toch afstaan aan “Absinth Anarchists“. Op de derde plaatse eindigde “Caesar Senate“. De volledige eindstand kan je zoals steeds op de site vinden.

“Absinth Anarchists” kwam uit een diep dal, maar stal in de laatste ronde toch de eerste plaats.

Met slechts 38% juiste antwoorden was dit een zéér pittige quiz, wat ook uit de feedback duidelijk werd. De sfeer zat er echter wel dik in en de feedback was verder behoorlijk positief. De lichttechniek was soms een beetje té flitsend, maar dat nemen we mee voor een volgende quiz.

En zo zit ons quizseizoen er op en gaan we even in vakantiemodus. Vanaf september beginnen we er terug aan. Hopelijk mogen we jullie dan allemaal terug verwelkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.