Nieuwe tariefregeling & Handicap #fakenews

Update 2/4/2019: Uiteraard was dit een 1-april grapje. Onze quizzen worden nooit pay-to-win! En onze teambuilding gaat ook niet door in Las Vegas 🙁

Zoals jullie weten hechten we bij de Quizfabriek enorm veel waarde aan jullie feedback. Na elke quiz nemen we onze tijd om jullie feedback door te nemen en actiepunten op te stellen.

Eén veelvoorkomende opmerking is dat er toch wat schaamte hangt rond de behaalde eindpositie. Niemand is graag de laatste.

We zijn lang op zoek geweest naar een oplossing. Quizzen is leuk, maar verliezen is dat minder. Na enkele lange werkvergaderingen in dure restaurants, zijn we met de hele ploeg op een oplossing gestoten: we introduceren een “quiz handicap”.

Het werkt als volgt: bij het inschrijven bepaal je het niveau van jouw team. Geloof je in jouw ijzersterke ploeg? Schrijf dan in met een ‘kleine achterstand’. Je betaalt wat minder, maar begint met -1000 punten.

Ben je wat minder zelfzeker? Schrijf dan in met een kleine- of een grote voorsprong. Je betaalt wat remgeld, maar je wordt in ieder geval bespaard van die beschamende laatste plaats. Voor ploegen die er ergens tussenin vallen, blijft het oude tarief gelden.

De nieuwe tariefregeling treedt in werking vanaf 1 april 2019. Ploegen die reeds ingeschreven zijn voor onze Digitale Kennisquiz op 23 april en toch graag willen upgraden, nemen best contact met ons op.

Om de illusie compleet te houden wordt de handicap niet aan het begin van de quiz gegeven. We verdelen de bijgekochte punten op een natuurlijk manier over jouw correcte antwoorden, zo zal niemand ooit weten dat jouw ploeg wat extra hulp nodig had. Het lijkt dus alsof elke speler bij nul begint.

De extra fondsen die met deze nieuwe tariefregeling opgehaald worden, zullen zoals steeds geïnvesteerd worden in het welzijn van de vrijwilligers. Dit jaar houden we onze jaarlijkse teambuilding immers graag in Las Vegas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.