Nederlandstalige muziek quiz - Muziekquiz

Muziekquiz

Nederlandstalige muziek quiz

Zaterdag 30 maart 2019, 14:00 - Gent

In de Sint-Pietersabdij loopt momenteel de expo Lang leve de muziek over 60 jaar Nederlandstalige muziek; een ideale gelegenheid om uw kennis van ons muzikaal erfgoed even te testen. We zijn deze keer te gast in de historische Sint-Pietersabdij en quizzen in het - voor de gelegenheid ingerichte - muziekcafé.

Deze muziekquiz bespreekt Nederlandstalige muziek. Wil je helemaal voorbereid zijn? In de voormiddag heb je voldoende tijd om de expo te bezoeken. De quiz wordt gespeeld met tablets/ipad/smartphone, zorg er dus voor dat je per team 1 opgeladen tablet/smartphone voorziet.

Competitie: Seizoen 2018-19

Tickets: € 18,00 per team (max 4 spelers)

Op zoek naar ploegmaten? Vind ze op Quizzer zkt. ploeg.

30 maart 2019, 14:00

Tickets

Type Prijs
Standaard € 18,00 Registreer vóór 29/03/2019 23:59.
Registreren
Vroege vogel € 16,00 Registreer vóór 16/03/2019 23:59.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Muziekcafé - Sint-Pietersbadij

Sint-Pietersabdij

Deze voormalige abij ligt op de Blandijnberg.

Over de tentoonstelling

Lang Leve De Muziek is het verhaal van de grote plek die Nederlandstalige populaire muziek de voorbije decennia in ons hart heeft veroverd.

Muziekcafé

In de bar vind je een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijnen, aperitieven en warme dranken. Geniet ook van ons ruim aanbod aan Gin-tonics. Ze serveren elke dag verse soep en heerlijk gebak van het Gentse Julie’s House.

Muziekcafé - Sint-Pietersbadij
Sint-Pietersplein 9
9000 Gent
België

Quizreeks

Muziekquiz

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer over Muziekquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Geek Edition XXL

Geekquiz
22 May 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek!

Meer info

2de Algemene Kennisquiz

Digitale Kennisquiz
23 Apr 20:00 - Brouwerij Gruut, Gent

Een quizreeks gericht op de doorwinterde quizzer: iets pittigere vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen aangevuld met kleine, teamgerichte uitdagingen. Traditioneel quizzen in een nieuw (digitaal) jasje; ga jij de uitdaging aan?

Meer info