QuizWitz - Backstay 2.4: Seizoensfinale

QuizWitz Classic

QuizWitz - Backstay 2.4: Seizoensfinale

19 April 2017, 20:00 - Gent

Ge moogt naar huis gaan, vaarwel, goodbye! Gedurende 4 edities namen de slimsten, de artistieksten, de sterksten en de luidruchtigsten(?) het tegen elkaar op in een adembenemd spektakel.

We sluiten het seizoen af met een heuze seizoenfinale. Wil jij de laatste QuizWitz @ Backstay ook meemaken? Schrijf je dan snel in voor de seizoensfinale van QuizWitz @ www.backstaybar.be

Competitie: QuizWitz - Seizoen 2


Op zoek naar ploegmaten? Vind ze op Quizzer zkt. ploeg.

Locatie

Backstay Bar

Backstay Bar
Sint-Pietersnieuwstraat 128
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

QuizWitz Classic

Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze doldwaze quiz. Natuurlijk staat kennis centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs bier-proeven.

Meer over QuizWitz Classic

Meer quizzen

Kom je ook?

1ste Algemene Kennisquiz

Digitale Kennisquiz
19 Dec 20:00 - Brouwerij Gruut, Gent

Een quizreeks gericht op de doorwinterde quizzer: iets pittigere vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen aangevuld met kleine, teamgerichte uitdagingen. Traditioneel quizzen in een nieuw (digitaal) jasje; ga jij de uitdaging aan?

Meer info

Quizfabriek Geek Edition

Geek quiz
21 Nov 20:00 - Comic Sans, Gent

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los niet enkel vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who maar toon jezelf ook de sterkste in onze heldhaftige waaghalzenduels. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek!

Meer info